Rodinné konstelace

Rodinné konstelace

Rodinné konstelace- osobní seberozvoj-metoda psychoterapie

Rodinné konstelace jsou metodou rozvoje osobnosti, sebepoznávání a psychoterapie. Umožňují názorně ukázat a pocítit souvislosti a vztahy mezi lidmi.
Rodinné konstelace jsou metodou rozvoje osobnosti, sebepoznávání a psychoterapie. Umožňují názorně ukázat a pocítit souvislosti a vztahy mezi členy rodiny, …

Konstelací provází Karel Rešl, který již řadu let vede konstelace
s rozsáhlými tématy a svým osobitým způsobem.

V neděli 24.3. od 10:00 hod.
cena: 1 200 KČ

Napište nám (slouží také jako poradna)

GDPR

Naše zkušené konzultantky Vám poradí při úlevě od zdravotních problémů, v žádném případě však nemůže nahradit návštěvu u lékaře. K určení přesné diagnózy je nutná osobní návštěva u specialisty. Úkolem poradny je navrhnout zájemcům jednu z možností posílení a povzbuzení organismu prostřednictvím přípravků Energy.

Navštivte nás v Příbrami

Energy Příbram

Opál Příbram

OČISTA & ZAŽÍVÁNÍ

Začalo nám období Panny, měsíční znamení zemské, které je o sklizni. Tak jako v předešlém měsíci to bylo hlavně o srdečních záležitostech, nyní se ptá naše tělo, jak to máme s trávením… Co nemůžeme strávit? Ať je to jakkoli, při očistě nám pomůže CYTOSAN Nejlépe přispěje k hloubkovému úklidu za pomoci huminových látek, silymarinu, kyseliny jantarové a zeleného jílu. Pak teprve má smysl brát další doplňky stravy. Toto krásné období v barvách zlata nastartujme regeneraci. Imunita je ve střevech. S láskou Reni

Jak pečovat o pokožku po opalování ?

BRONZ NA KŮŽI…
Jsou tací, kteří opalování zavrhují a jiní, kteří chytání paprsků upřednostňují. Každopádně se v při sportu a letních aktivitách slunci nevyhneme.
Jak o kůži pečovat?
Jiné požadavky má pleť v mladém věku a jiné pleť zralé ženy. Muži mají strukturou pleť všeobecně hrubší. To mluvíme o obličeji. A kůže na těle je podmíněna nejen genetikou, ale i způsobem života. “Jaké si to uděláme, takové to máme” . Já osobně nedám dopustit na DERMATON GEL…ten se ENERGY povedl! Je vhodný na pleť lehce spálenou, ale i na denní péči pro pleť citlivou. Kromě hydratace vnitřní, můžeme se osvěžit i zevně. K tomu máme k dispozici skvělou VISAGE WATTER z geránia a růží. Zvlášť ženy v menopauze jí ocení. Omývat pleť by se měla i neprodleně po sportu.
A jaký krém nanést??
To je individuální. Za mě je výborný ARGANOVÝ OLEJ na obličej doplněný kapkou séra od ENERGY. Pokud si zvolíte celotětově krém CARALOTION nebo i jiný/zevně/, přidávám i FYTOMINERÁL na doplnění stopových prvků. Po úporných vedrech je vhodné doplnit to, co si tělo žádá.
Naslouchejte svému tělu…

2 Superúplňky v srpnu

2 Superúplňky v srpnu
1.8. a 30.8
Třeba vás bude zajímat jaký vliv to na nás má…
Ten první, právě 1.8. ve Vodnáři v nás uzdravuje to, co nemá fungovat. Právě i retrográdní Venuše nám přináší dozvuky našich starých lásek, přesto je dobré se míti rád a nenechat se vykolejit.
Srpen je opravdu slunečné znamení. Je o tzv. Lví síle a o to víc nám dá zázračnou energii kolem 8.8.
Srpen uzavírá superúplněk v Rybách.
Citlivost, pomyslná voda, která opláchne z nás to, co nemá smysl na naší cestě.
Přeji mnoho energie☀️ a lásky💓 nejen v měsíci srpnu,

Víte, že ALOE…
je vhodná i pro pěstování doma?
Obsahuje vitamíny A, C, E, B12, hořčík, zinek, vápník, mangan, enzymy.
Gel z listů ALOE VERA je vhodný na regeneraci všeho druhu, obzvlášť kožních problémů, suché dehydrované pokožky.
Po oloupání slupky čirá tekutina je blahodárná zevně a v malém množství i vnitřně.
Nyní přes léto ALOE můžete vyzkoušet v kosmetickém ošetření LONGEVITY
Inspirace pochází už že starého Egypta, antického Řecka a Říma.
               Reni, kosmetika ENERGY

VODA

Voda je základem života. Jeden z prvků pentagramu, bez kterého se neobejdeme. Voda, vzduch…naše tělo vyživují. Čím dál více toužíme po čisté vodě, čistém vzduchu.
Uvědomujeme si, jaká vzácnost to s nastávajícím léty* bude.
V letních měsících si užíváme vytoužených aktivit. Neměli bychom zapomínat na dostatek hydratace celého těla, zevně i zevnitř.
Obohatit se můžeme FYTOMINERÁLEM. Dá se použít jako iontový nápoj do vody nebo jako přídavek do pleťových krémů či tělových přípravků.
       Nezapomeňte! I Vaše kůže potřebuje hydrataci,
               Reni, kosmetička
                 T:606 904 880

TERAPIE VŮNÍ

Terapie VŮNÍ
Chcete po zimě rozhýbat stehna?
Chcete po zimě rozhýbat bříško?
..a přece si odpočinout??
Přijďte si na relax ” TERAPIE VŮNÍ”.
Vyberete si vůni, která Vám padne a pod masérskými technikami si u nás i odpočinete.
Je jaro, měsíc květen vybízí udělat něco se svým tělem.
Doma vše můžete ještě doladit koupelí v biotermální soli nebo v balneolu od ENERGY
R.Placáková

DOMÁCÍ PEELING

Mnohé z nás si peeling provádíme ve sprše pomocí hrubé rukavice. Tím podpoříme lymfu a odumřelé buňky vrchní části kůže odstraníme. Tím se nastartuje proces regenerace. Samozřejmě u kožních znamének a nevů peeling vynecháme.
A jak je to s obličejem? Tam nasadíme jemnost . Konečky prstů si každou skulinku pleti směrem do stran promasírujeme. Oči a oční okolí vynecháme. To lehké prokrvení se dostane až k nim. A čím masírujeme? Doma jistě najdete ovesné vločky, které nameleme na mouku a smícháme s vodou. Vzpruhu dostane naše pleť po kostičce ananasu, se kterou objedeme tváře a čelo. Samozřejmě při potravinových alergiích vynecháme. Bromelain, papain v ananasu a papáji nás osvěží. Stejně tak kašička z avokáda a mletých vloček.
Tak do toho.
Reni, kosmetička

VÍTE, že…

žampióny obsahují prospěšný biotin?
Také obsahují selen, draslík, měď hořčík, železo, vit. A, D, kyselinu listovou…
Konkrétně biotin je vhodný pro vaše vlasy. Tento prvek najdeme např. i ve žloutku, ovesných vločkách.
A žampiony na jaře?
Skvělá pochutina! Při odlehčené stravě jí připravíme bez oleje v horkovzdušné troubě. Doladit můžete jen trochou soli a bylinkami. Já preferuji i kombinaci sušené máty a kurkumy.
A pokud vám uniklo, máme v ENERGY skvělé šampony podle pentagramu …
VLASY JSOU KORUNOU KAŽDÉ ŽENY
R.Placáková, kosmetička

LISTOPADOVÁ AKCE NA KOSMETIKU BEAUTY ENERGY

VÍTEJTE V BEAUTY ENERGY

Představím Vám obličejové krémy, které se hodí nejen k narozeninám, ale i Vánocům.

Je to zdravá sebeláska, když si zralá žena u nás pořídí DROSERIN RENOVE pro suchou pleť, k tomu mandlový nebo arganový olej a samozřejmě VISAGE SERUM .Pro mastnou pleť máme nejen tonikum WATER BALANCE, ale i skvělý krém PROTEKTIN RENOVE i pro zanícená, ekzematická místa v obličeji. Krém na žilky a zarudnutí má název RUTICELIT RENOVE.
Kdo chce hydrataci, doporučuji ARTRIN RENOVE. A kdo má pocit papírové pleti, která potřebuje vzpruhu, tak rozhodně CYTOVITAL RENOVE. V noci pohladí. Já si ho i ráda naředím FYTOMINERÁLEM. Úžasné !

Listopad & prosinec očekávejte výhodné nákupy, balíčky…a hlavně máte možnost se  připravit DÁRKOVÝMI POUKAZY na Vánoce pro své nejbližší.

Přijďte se i Vy hýčkat…

Kosmetika & masáže pro ženy i muže
Renata Placáková tel. 606 904 880
VÍCE ZDE


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /www/doc/www.energy-pribram.cz/www/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241